valmiera24.lv 

• Otrdiena, 07.februāris (2012), 08:24
    Uzslavas, Sūdzības: ^ Uz sarakstu  |  < Vecāka tēma  |  Jaunāka tēma »

Verners DE veikals Valmierā

Tēmas komentāri (32)

• 7. feb.
    • Pārāk maza izvēle priekš tik liela veikala telpām... Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• pircējs
      7. feb.
    • Ir tāds veikals Valmierā,Rīgas ielā.Gadījās tur iepirkties.Tirgo sadzīves tehniku,pārsvarā lietotu un vel šo to.Ja vēlaties sasildīties šajās aukstajās dienās tad varat veikalā ieiet.Ja gribēsiet kaut ko iegādāties un uzzināt ko vairāk par konkrētu preci,tad no pārdevēja neko tamlīdzīgu nesagaidīsiet.Nerunājot jau par pirkuma noformēšanu.Pārdevēji vienkārši to neprot.Vai tad tiešām nevar atrast normālus pārdevējus?Piparkantoris!!! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • tas ir interneta veikals - atver majas lapu un suuti visu ko vien gribi. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• x
      7. feb.
    • Atbildu : Lietotus mēslus?Uz priekšu!!! Atbildēt

7. feb.
      tas ir interneta veikals - atver majas lapu un suuti visu ko vien gribi.

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Atbildu x: kurs tev teica ,ka tur ir kk lietots

www.verners24.lv
      Atbildēt

x 7. feb.
      Lietotus mēslus?Uz priekšu!!!

• 0   0 / 0         |   

• Pircējs
      7. feb.
    • Atbildu : Verners de pats sliktākais i-veikals Latvijā,palasiet atsauksmes " salidzini.lv " virs katra i-veikala pirms pirkuma ! Atbildēt

7. feb.

• 0   0 / 0         |   

• Aldis
      7. feb.
    • Atbildu Pircējs: Nesen pasūtīju preci verners24.lv un menedžers man piezvanīja pēc 6 dienām, kad vajadzīgo preci biju jau citur nopircis un par šiem jau aizmirsis... Atbildēt

Pircējs 7. feb.
      Verners de pats sliktākais i-veikals Latvijā,palasiet atsauksmes " salidzini.lv " virs katra i-veikala pirms pirkuma !

• 0   0 / 0         |   

• Laila
      7. feb.
    • Pēdējo apm. 6 gadu laikā manai ģimenei sanācis diezgan daudz sadzīves tehniku iegādāties Vernerā - veļas mašīnas, ledusskapjus u.c. tehniku. Iegādāta gan lietota/mazlietota, gan jauna tehnikas. Līdz šim viss ok. Vienreiz bija darīšana ar garantijas remontu. Bet kopumā viss ok, viss strādā bez problēmām. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Atbildu Aldis: man ar ir slikta pieredze ar viņiem - pasūtīju preci, piezvanīja ka pēc divām dienām būs, bet tā arī pēc nedēļas vēl nebija, tad nu meklēju citur. Atbildēt

Aldis 7. feb.
      Nesen pasūtīju preci verners24.lv un menedžers man piezvanīja pēc 6 dienām, kad vajadzīgo preci biju jau citur nopircis un par šiem jau aizmirsis...

• 0   0 / 0         |   

• ir gan tā, gan šitā
      7. feb.
    • Es pirku veļas mazgājamo mašīnu, apkalpoja un visu izstāstīja ļoti jauki un saprotami, pat varēju sarunāt par mašīnas atvešanu, uzstādīšanu un veco aizvešanu, biju ļoti iepriecināta (pārdevējs bija jauns puisis, varētu būt krievu tautības, bet visu runāja latviski)
      Bet nesen vēlējos iegādāties suluspiedi, par cik bija jauka pieredze tajā veikalā, iegāju, nostaigāju gandrīz stundu - 0 uzmanības, divas jaunas čirkas koķetēja ar pārdevēju puisi un smējās par datorā skatīto, es aizgāju ne pārāk apmierināta un iepirkos citā veikalā. Tā kā man ir divējāda pieredze. Ar veļ.maš. esmu apmierināta
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Arī es pasūtīju interentā, taču tāpat kā daudziem arī man pazvanīja pēc 2dienāmun tad vēl pateica, ka pēc 2 nedēļām būs prece :D Lieki teikt, ka nopirku citur.... Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • minus tiesam ir tas ,ka prece jagaida 2 ned! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Mīnuss ar pārdevēju attieksmi - nepievērš uzmanību vispār, ja pats neuzprasās. Bet ja jau sāk runāt (vismaz ar to puisi paīsa auguma), tad gan viss ok, visu var sarunāt :) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Man ar nepatīk Verners. Pasūtiju el.pūlksteni, atzvanija pēc 4 dienām, teica, ka jāgaida 2 ned. Priekšapmaksa obligāta, bet palasot atsauksmes no pircējiem, protams nemaksāju. Kam man liekas klapatas ar naudas atgūšanu! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Atbildu : nav nekada prieksapmakasa!
      nekad neesmu atdu veicis!
      ja gaida ir - bet ja preci grib letak -tad neko dariit!
      Atbildēt

7. feb.
      Man ar nepatīk Verners. Pasūtiju el.pūlksteni, atzvanija pēc 4 dienām, teica, ka jāgaida 2 ned. Priekšapmaksa obligāta, bet palasot atsauksmes no pircējiem, protams nemaksāju. Kam ...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Es nemoku sevi ar verneru, es iepērkos paula pro un viss ir viss labākajā kārtībā. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Atbildu : Ko nu mūldi, var redzēt,ka nēesi neko sūtijis ! Atbildēt

7. feb.
      nav nekada prieksapmakasa! nekad neesmu atdu veicis! ja gaida ir - bet ja preci grib letak -tad neko dariit!

• 0   0 / 0         |   

• uzmanīgi
      7. feb.
    • Atbildu : Var tā darīt, bet pirms tam ir jāparēķina piegādes laiks no Rīgas līdz Valmierai, vienreiz praksē pārbaudīts, ka piegāde līdz veikalam Valmierā var prasīt mēnesi laika (pieteiktā prece bija pieejama Latvijā daudzos veikalps, arī Valletā plauktā - tikai gandrīz 2x dārgāk). Tādēļ iespējams prātīgāk izvēlēties kurjerdienestu plus papildizmaksas vai skatīt citu veikalu. Atbildēt

7. feb.

• 0   0 / 0         |   

• uzmanīgi
      7. feb.
    • Atbildu Aldis: Apstiprinu, toreiz menedžeri no interneta veikala piedabūju pie sakariem caur aplinkus ceļiem. Atbildēt

Aldis 7. feb.
      Nesen pasūtīju preci verners24.lv un menedžers man piezvanīja pēc 6 dienām, kad vajadzīgo preci biju jau citur nopircis un par šiem jau aizmirsis...

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Atbildu : neliec ausii jampampin - kad prece atvesta,tad dodod uz veikalu un maksāju,nekas iepriekš na jāmaksā! Atbildēt

7. feb.
      Ko nu mūldi, var redzēt,ka nēesi neko sūtijis !

• 0   0 / 0         |   

• Mežvecs
      7. feb.
    • Atbildu : Nu vai tad šajos laikos nemaz bez lamāšanās, ko?
      Latvijā vienmēr iepriekš kaut kā notiek vienošanās, kad un kur maksā.
      Parastie varianti - priekšapmaksa caur banku pēc rēķina vai apmaksa (arī skaidrā naudā) saņemšanas vietā - internet vai kāds veikals, kurjers.
      Hm, ļoti iespējams, ka ir variācijas - it īpaši lielāķām summām.
      Un pilnīgi noteikti pagaidām nevar pieņemt, ka te uz vietas notiks t'pat līdzīgi kā citur pasaulē - pagaidām te ir citādāk.
      Atbildēt

7. feb.
      neliec ausii jampampin - kad prece atvesta,tad dodod uz veikalu un maksāju,nekas iepriekš na jāmaksā!

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Verneram piegāde par brīvu, bet preci uz Valmieru ved tikai tad , kad preci veikalam. Un ja negribas maksāt par piegādi, tad atliek gaidīt. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Zerguts
      7. feb.
    • Atbildu : Precīzi tā plus precizējam šo - Verneram piegāde nav jāmaksā, ja izvēlas saņemt veikalā. Atbildēt

7. feb.
      Verneram piegāde par brīvu, bet preci uz Valmieru ved tikai tad , kad preci veikalam. Un ja negribas maksāt par piegādi, tad atliek gaidīt.

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Dzēsts komentārs

• 8. feb.
    • Dzēsts komentārs

• kas
      8. feb.
    • Kas dzēš komentārus un kam tik šausmīgam jābūt, lai tos dzēstu? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ana
      8. feb.
    • preces pērku paula pro jau vairāku gadu garumā un radi arī tā dara,saplīsa v.mašīna pazvanīju uz veikalu un pieteicu remontu uz māju,vis ir ok!,pārdevēji , prece gan serniss Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 9. feb.
    • Dzēsts komentārs

• verners24
      9. feb.
    • Man garšo saldējums! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• dums
      15. feb.
    • Dzirdēju ka pavisam drīz nomainīs toas Valmieras pārdevējus pret jauniem Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Barbala
      23. feb.
    • Es ari pirku velasmasinu, nebija nekadu problemu. Apkalpoja tads pajauns virietis,omuligs, izstastija par cenam, piegadi. Vel ari bezprocentu kreditu piedavaja. Var jau but,ka situacijas ir dazadas, bet personigi es nevaru sudzeties! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 23. feb.
    • Dzēsts komentārs