valmiera24.lv 

• Otrdiena, 07.februāris (2012), 08:46

Nopietns jautājums! Kas reāli sanāk lētāk, gatavot ēdienu uz elektrisko plīti vai uz gāzi?

Tēmas komentāri (18)

• 7. feb.
    • Uz gāzi protams. Žvigs un gatavs ! Man vienā dzīvoklī ir elektriskā, otrā gāze, tās ir divas nesalīdzināmas lietas. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• h
      7. feb.
    • viennozīmīgi lētāk ar elektrisko! ja vēl bērni mājās,tad ar elektrisko drošāk,ātrāk un vispār man vairāk patīk-ne katli melni,ne sienas utt. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Ja lētāk, tad ar gāzi. It īpaši, ja dzīvo daudzdzīvokļu mājā un gāze nāk pa vadiem. Ja smukāk, varbūt arī drošāk, tad ar elektrību.
      Ja dzīvo mājā un jāņemas ar gāzes baloniem, tad, manuprāt, drošības nekādas.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • lētāk noteikti ar gāzi! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Atbildu h: Jums dzīvoklī elektriskā plīts?Kā sanāk ar maksāšanu vai nesanāk mēnesī dikti daudz?tieši svārstos ko likt gāzes plīti vai elektrisko. Atbildēt

h 7. feb.
      viennozīmīgi lētāk ar elektrisko! ja vēl bērni mājās,tad ar elektrisko drošāk,ātrāk un vispār man vairāk patīk-ne katli melni,ne sienas utt.

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Atbildu : Man ir elektriskā plīts,pirms tam bija gāzes plīts.Varbūt elektriskā elegantāk izskatās interjērā un katlu apakšas nav melnas,bet viennozīmīgi stipri,stipri dārgāk,nekā ar gāzes plīti.Ļti nožēloju tagad savu izvēli.Ja dzīvo viens,tad nav tik traki,bet ja jāgatvo ģimenei un dara to katru dienu,tad ļoti dārgi. Atbildēt

7. feb.
      Jums dzīvoklī elektriskā plīts?Kā sanāk ar maksāšanu vai nesanāk mēnesī dikti daudz?tieši svārstos ko likt gāzes plīti vai elektrisko.

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • "Visforšāk" ar elektrisko, kad nav elektrības. Pat ūdeni nevar uzvārīt! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Iepriekšējais aprēķins par gāzes lietošanu man bija 13 lati gadā. Dzīvojam divatā un ar dižu kulināriju neaizraujamies, bet ēst tāpat taisām. Rēķini pati, kas izdevīgāk. Un par gadījumiem, kad nav elektrības, arī taissnība. Neko nevarēsi uztaisīt, pat ūdeni tējai nevarēsi uzvārīt. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ...
      7. feb.
    • lētāk ir vispār neēst... Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Gāze normāli ir 35 ls gadā,ja vispār ko gatavo... ja 13 ls,tad tik tēja un pankūkas.Es esmu viens cilvēciņš,bet kādreiz tak jāvāra aukstā gaļa vai kāposti vai bietes... Lētāk ir NEēST! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Elektriskā plīts ir ideāla kā arī elekritskā cepeškrāsns. Jau daudzus gadus tikai pieturamies pie šāda veida tehnoloģijām un tas atmaksājās un ir diez gan izdevīgs viss šis pasākums ar elektrisko plīti :) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Atbildu : Nu nezinu nezinu, kam kas ir drošs - man jau 42 gadus gāzes balons lauku mājā un pats mainu balonus apm. 2 reiz gadā un nejūtos apdraudēts - tad jau strāva nedrošāka, ja nav jauni vadi (plīts daudz kw ņem) Atbildēt

7. feb.
      Ja lētāk, tad ar gāzi. It īpaši, ja dzīvo daudzdzīvokļu mājā un gāze nāk pa vadiem. Ja smukāk, varbūt arī drošāk, tad ar elektrību. Ja dzīvo mājā un jāņemas ar gāzes baloniem, ta...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• tapors
      7. feb.
    • Ko,plosās,ir taču kombinētās-gāze +elektrība! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 7. feb.
    • Atbildu tapors: Grūti tādas normālas atrast
      Atbildēt

tapors 7. feb.
      Ko,plosās,ir taču kombinētās-gāze +elektrība!

• 0   0 / 0         |   

• tapors
      7. feb.
    • Atbildu : Pašukā Fabrikas ielā. Atbildēt

7. feb.
      Grūti tādas normālas atrast

• 0   0 / 0         |   

• 8. feb.
    • es tikai kafeinicas edu, tagel man pie kajas, kas letaks vai dargaks Atbildēt

• 0   0 / 0         |