Nāk rudens tukšie vakari,ir velme kaut ko pasākt -iet uz vingrošanu,uz trenažieriem,vai kaut ko veselības uzlabošanai!Ko varat ieteikt? Atbildēt
Labīt,ar to nodarbojas visu cauru gadu!Tev gan tā beediigi-jo tikai rudeņos! Atbildēt
Ar 1.09. Meža iela -7 Pārgaujā, ieeja pagalmā no Drogu puses, PIEDĀVĀ " EVIJAS VINGROŠANAS STUDIJĀ "visa veida vingrošnu,vēderdejas uc. ,zvanīt 26566881,29808024 Evijai,vai turpar STRĪP-DEJU-AEROBIKU pirmdien.trešdien vadīs trennere AGNESE,sazvanāma 29385308! Atbildēt
apskaties tigersclub.jimdo.com varbūt tieši tas ir tas, ko Tu meklē ... !!! Atbildēt
Atbildu : Dzert un jāties vara arī mājā, tā ka nav obligāti tas jādara TDK Gauja. Atbildēt
30. aug.
TDK Gauja
Atbildu : :D Neviens jau nav teicis, ka tas jādara TD-A Gauja. Vajag iemācīties lasīt! Atbildēt
31. aug.
Dzert un jāties vara arī mājā, tā ka nav obligāti tas jādara TDK Gauja.
cik maksas airobika pie Evijas kāds zin. man baigi patika bet biski pa dārgu bija 15 Ls uz menesi Atbildēt
Atbildu ESS:
Cik man zināms, tā šobrīd ir lētākā cena Valmierā. Un kartiņa derīga 5 nedēļas, nevis mēnesi :)
Sniegs...Tev neprecīza info, Evija, kas vada aerobiku, nevada vēderdejas un nr.nav viņas.
Atbildēt
ESS 31. aug.
cik maksas airobika pie Evijas kāds zin. man baigi patika bet biski pa dārgu bija 15 Ls uz menesi
ja gribam būt precīzi,jo pati nevingroju,bet lasīt protu gan,tad MANS INFO NO MEŽA 7 1.stāva ziņojuma dēļa ,kurš tur piesprausts un izlasams uz šo brīdi(!) -
1. sludinājums VĒDERDEJAS iesācēju gr.sestd. 11.00 Evija 29808024 vai www.haidar.lv
2. VINGROŠANAS STUDIJA -visa veida aerobika,pilates,joga,etno un stip dance,vēderdejas (!) jaunajā zālē blakus Drogām Evija 26566881!
Vai nu tā informācija tik sen tur atrodas ka vairs nav aktuāla,vai.............
Atbildēt
sis ir laiks kad, rudens kreslas aizsegā, lieliski var salauzt pa kadam solam mūsu burvīgajā promenādē, izbliezt kādu logu, vai uztaisīt grafiti uz kāda sena pāridarītāja jaunuzceltās mājas fāsādes... uz prieksu garlaicibas māktie, Rudens ir ar JUMS :D Atbildēt
p.s. un pats svarīgaākais mesidžs- pēc visa pastrādātā - nozust nemanītam pilnīgā anoņimkā un nākamajā rītā šausmināties- kurš gan to ir pastrādājis???!!!! Atbildēt
Svingot vai ar grupņikā labākais laika pavadīšanas veids rudens tumšajos vakaros ! Atbildēt
Dzēsts komentārs
Atbildu nē wilni 44:
Tas bija labi teikts!
Tieši tā, ja nav smadzeņu un izdomas, ko darīt!
Atbildēt
nē wilni 44 31. aug.
sis ir laiks kad, rudens kreslas aizsegā, lieliski var salauzt pa kadam solam mūsu burvīgajā promenādē, izbliezt kādu logu, vai uztaisīt grafiti uz kāda sena pāridarītāja jaunuzceltās mājas fāsādes... uz prieksu garlaicibas māktie, Rudens ir ar JUMS :D
Nerādīt visu komentāru
sis ir laiks kad, rudens kreslas aizsegā, lieliski var salauzt pa kadam solam mūsu burvīgajā promenādē, izbliezt kādu logu, vai uztaisīt grafiti uz kāda sena pāridarītāja jaunuzcel...
Rādīt visu komentāru
Nu tā,te ir visāda info,bet kura tad ir pareizā?Meža iela mani dikti apmierinātu.Tagad tik jāsper nākamais solis-japiesakās un jāsāk kustēties! Atbildēt
Atbildu SNIEGS: tad īsti kāds tai Evijai ir tel num.? 1) minēts viens,,,2)jau pavisam cits! Atbildēt
SNIEGS 31. aug.
ja gribam būt precīzi,jo pati nevingroju,bet lasīt protu gan,tad MANS INFO NO MEŽA 7 1.stāva ziņojuma dēļa ,kurš tur piesprausts un izlasams uz šo brīdi(!) -
1. sludinājums VĒDERDEJAS iesācēju gr.sestd. 11.00 Evija 29808024 vai www.haidar.lv
2. VINGROŠANAS STUDIJA -visa veida aerobika,pilates,joga,etno un stip dance,vēderdejas (!) jaunajā zālē blakus Drogām Evija 26566881!
Vai nu tā informācija tik sen tur atrodas ka vairs nav aktuāla,vai.............
Nerādīt visu komentāru
1. sludinājums VĒDER...
Rādīt visu komentāru
Evijai 26566881.
Sniegs-abas ir Evijas, gan aerobikas trenere, gan vēderdeju pasniedzēja :))
Atbildēt
Atbildu : Tāda veida tradīcijas labāk piekopj Agrā Rūsa. Šim kolektīvam reputācija skrien dejai pa priekšu... Atbildēt
31. aug.
Dzert un jāties vara arī mājā, tā ka nav obligāti tas jādara TDK Gauja.
Atbildu :
Pastalnieki ne ar ko neatpaliek! No personīgās pieredzes.
Secinājums - visur ir vienādi! Kas, kura meklējas, tas, tā atrod...
Atbildēt
2. sep.
Tāda veida tradīcijas labāk piekopj Agrā Rūsa. Šim kolektīvam reputācija skrien dejai pa priekšu...
Palasīju un tagad kļūst skaidrāks, kādēļ latviešiem tās tautu dejas tik iecienītas:):):) Atbildēt
Atbildu : arī sex ir pašdarbība :) īpaši AR :) Atbildēt
2. sep.
Tāda veida tradīcijas labāk piekopj Agrā Rūsa. Šim kolektīvam reputācija skrien dejai pa priekšu...