valmiera24.lv 

• Otrdiena, 31.augusts (2010), 14:43
    Darbs, Karjera: ^ Uz sarakstu  |  < Vecāka tēma  |  Jaunāka tēma »

Vai kāds nezina cik maksā krūmgriezēja/trimmera pakalpojumi. Apmēram.

Tēmas komentāri (4)

• zinātājs
      31. aug.
    • Varu par sewi teikt, ka esmu profesionaals pļāvējs tieši ar trimmeri, un zinu cik šis darbs ir smags.

Tie, kas nekad naw reāli trimmerējuši, pieturiet savus vārdus aiz mēles, jo skatoties no malas procesu naw tas pats, kā darīt to pašam.

Tāpēc cena par trimmera pakalpojumiem šajā krīzes skartajā valstī, par 8 stundu darba dienu, ar pusdienslaika pārtraukumu ( 1 stunda) varētu būt no 20 - 30 Ls..... jo
      *darbs naw viegls ( profesionālās klases trimmeris pats swer ap 15 kg + 0,3 litri benzīns + veste - 3 kg + ķivere - ap 1 kg)
      *darbs ir ļoti netīrs ( zāle šķiežās uz visām pusēm)
      *bīstams darbs ( kaut arī galvā ir uzvilkta aizsargķivere, ļoti bieži acīs tiek sīki gruži un sīki akmentiņi, ir gadījumi dzirdēti par pārkaršanu saulē, jo +30 C ir ļoti mokoši strādāt)

iekariet paši 20 kg savos plecos un nomočījiet 8 stundas no vietas, vakarā ir tā, ka pār lūpu nevar pārspļaut.

Jā un tā cena, ko iepriekš minēju ir ar darba devēja inventāru.
      Savukārt, ja pļaušana notiek ar saviem rīkiem, tad cena aug griezdamās, jo
      *benzīna iegāde = dienā ar profesionālu trimmeri pļaujot pietiek ar 5 l , t.i 3.85 Ls tikai benzīnā
      *smērs - bez tā nu nekādīgi, tas ir tāpat kā pa sauso ar meiteni. Maksā 8 ls, pietiek 2 nedēļām, jeb 10 darba dienām
      *trimmerim viena no galvenajām lietām - lenta, jeb tautā saukta par spoli, uz to nekad nevajag žēlot piķi, jo skopais maksā divreiz. Tāpēc pērkam augstas kvalitātes, vislabāk ar metāla stieplīti pa vidu. Cena ap 10 ls, iekšā 50 metri, pietikt varētu 3 nedēlām, jeb 15 darba dienām.
      *Jā, un protams apkopes. Tās eju reizi mēnesī, arī pusotrā der. Lētāk par 15 Ls naw bijis, diemžēl.

Tātad summējot visu kopā cipars varētu būt no 30 - 40 ls par 8 stundu darba dienu.
      Agrāk, ziedu laikā bija tāda trimmeristu grupiņa, kas braukāja un profesionāli izdarīja savu darbu, tajā laikā 100 ls dienā bija adekvāta summa.

Ceru, ka tew noderēs mana informācija un ņemsi to vērā.
      Un atgādinu, ka viss iepriekš minētais attiecas uz profesionālo trimmeri, nevis mazajiem poksīšiem, kas knapi pukst !!!
      Un ja vajag manu palīdzību, tad varētu tikt tikai brīvdienās, t.i Sest. un Svētd.
      Prasu 30 Ls par 8 stundu darba dienu ar savu tehniku.

Paldies par uzmanību.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 31. aug.
    • Es arī esmu trimmerējis , tāpēc jāprasa : " Cik augsta izglītība un kurā augstskolā apguvi trimmerāšanu ? " Tikai nebļauj nomirinies !Neesi ne ārsts ne skolotājs , padomā . Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 31. aug.
    • Vai čeku par samaksu dosi ?! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ....
      31. aug.
    • vai Tu pa darba dienu vari iztīrīt 1ha cirsmas lai prasītu 30ls par 8 stundu darba dienu ...... Savādāk sanāk tāds trekno strādnieks :):);))) Atbildēt

• 0   0 / 0         |