valmiera24.lv 

• Otrdiena, 31.augusts (2010), 17:01

bārs tinte

Tēmas komentāri (92)

• Inga
      31. aug.
    • kāds kaut ko zin par bāru tinte Valmierā, pie tirgus? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ooooo
      31. aug.
    • Nebūs parasts! Nu tas tik bus bārs veči!!!! Best of the best!!!! neko tādu nebūsiet vēl redzējuši!!! un atmosfērs tur būs tāds ka gāz no kājām un burtiski rauj iekšā!!! garām tā teikt , nepaiesi :D
      tur vecenes dejos pa griestiem!!! ( pie attiecigu vielu lietosanas, protams) un bārmeņi lies par velti!!! publika būs izmeklēta, tieši tāda pati kā TU - manu mazo lasītāj :)
      vienvārdsakot - piena upe- ķīseļa krastos- un cik lai neticami nebūtu- tepat valmierā!!!
      Ko vēl pateikt? es domāju te vairs nav ko pielikt :)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Zidāns
      31. aug.
    • Atbildu ooooo: publika būs izmeklēta, tieši tāda pati kā TU - manu mazo lasītāj :) Atbildēt

ooooo 31. aug.
      Nebūs parasts! Nu tas tik bus bārs veči!!!! Best of the best!!!! neko tādu nebūsiet vēl redzējuši!!! un atmosfērs tur būs tāds ka gāz no kājām un burtiski rauj iekšā!!! garām tā te...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• 31. aug.
    • Izklausās pec murga kārtējā un ar būs tur the best of Čempions nr 2 apmēram tā,zinu tagadējos riktmaņus nu cik ilgi pavilks viņi smiekli nāk aprausies tur viss ātri vien... Nosaukums ar reti tizls Tinte nu sviests un viss! Moška Putniņus izkonkurēs un Alus Bāru un tas ar viss:) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• guaša
      31. aug.
    • scope visiem ieliks! tirlība! :D:D:D Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 31. aug.
    • Scope takš esot aizklopēts ciet??? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• es
      31. aug.
    • o, slimie un skaudīgie pamodušies :D Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 31. aug.
    • Garā Kalvja bijušo basketbolistu tusu vieta būs:) Un ar DJ Baža jaunā Dīģejošanas vieta. RIKTIGA TINTE...D.D.D Sasmējos ne pa jokam kad šito pateica nedavilks tas process ilgi tur jo apmēram tads varētu būt kur Brenguļos vai Rencēnos šāds barčiks nevis Valmierā ar Čempi jau ar svinīgi sāka un klusi mira,bet ātri gan diezgan! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• es
      31. aug.
    • Scope nav aizklapēts, diemžēl,..bet gan atkal pārgājis uz veco nosaukumu! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Parazi
      31. aug.
    • Nu nemot vera to , kas so klubu taisa.... prognozeju aptuveni 4-6 menesu muzu tam! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• hmm.
      31. aug.
    • a kas ver vala barciku?kads zin?
      Ja bus laba un domajosha vadiba tad bus OKE. Valmierieshi turas atbalstiet tachu viens otru, pietiek jau dublus gazt viens otram virsu. :)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• a.b.
      1. sep.
    • kā es mīlu jūs latviešus:) tik kāds kaut ko sāk darīt,tad tik labvēļi ir klāt!! un noliek uz nebēdu!!
      vieglāk protams ir čīkstēt un neko nedarīt! tapēc jau ir pašiem jābrauc citās zemēs vergot,ka paši sevi norok......žēl :(
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ooooo
      1. sep.
    • ieeja no 21 ar baigo face control Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • kā tad, no 18 ir, un tas ir normāli, ka visādus pļērgurus iekšā nelaiž Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Ver vaļā Garais Kalvis un Bazis to rēcīgo Tinti:) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Liepins
      1. sep.
    • Nu man gan neskiet ka saja stelpas vispar var ko sakarigu uztaisit. Garajam Ivaram prieks , ka mulki parnem biznesu! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • vismaz līdz nākamam pavasarim/vasarai būs kur aiziet, pēc tam jau atkal svaigā gaisā Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Biju
      1. sep.
    • Katrā ziņā 28.augusta vakarā/naktī Tinte bija pilna līdz malām,bet baigi izslavētajā Chill Inn bija trīs cilvēki,cik no ārpuses varēja redzēt :D. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Cik ta nu ilgi tas barčiks pastāvēs apmēram 4=5 mēneši un klopt ciet ne tur kur normāli ārā pasēdēt ne kā ,stāvi pie durvīm uz ceļa un pīpē ar kondiška nav līmeni gaiss kā pirtī kamēr vaļā kas savāds tikmēr ies cilvēki lai redzētu un apskatītu tālāk viss paliks kā ir katrs ies kur patīk,bet nosaukums jēls Tinte D.D.D tad labāk būtu Pinte:) Tāds ceļmalas ieskrietuves variants pa ceļam uz Multiklubu nav aršana tajā ēkā bāram klubam viss kas tur līdz šim ir bijis aziet pa pieskari drīz vien šķiet ka neveigsmīga vieta vai aura tur. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Sepals
      1. sep.
    • Tinte izklausas pec Baza idejas... ja pielejas, tad ir galigi tintē.... lai jau veicas siem. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Tas jau vien pierāda ka pēc murga ne reklāmas par pasākumiem kur ne mājas lapas šiem ... Nauda ir ,bet tādas elementāras lietas nevar izdarīt jau pirmās atsauksmes kas bijuši negatīvas ļoti ,bet atkal jaunajiem DJ kas spēlēja Čempī un pa Scope būs kur paspēlēt savādāk nekur nopietnās iestādēs tādi netiek ņemti! Pastāvēšanas ilgums pusgads šitam ūķim.D. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• es
      1. sep.
    • Es arī tur biju!
      Piekrītu, gaisa tur tiešām nebija! Bet tas ir laika jautājums - gan jau viss sakārtosies.
      Cilvēku patiešām bija nenromāli daudz!
      Atmosfēra ok, cilvēki arī...
      Bet tie APSARGI!!! Mīļā vadība. Lūdzu, padomājiet par apsardzes maiņu, ja negribat ar šiem vīriem iekulties nepatikšanās. Tas ko es redzēju, tas bija kaut kas šausmīgs!! Tikai tāpēc, ka viens sadzēries džeks mēģināja tikt iekšā ( kā jau tas gadās, ja cilvēks mazliet pāršauj pār strīpu un ir par visiem 100% pārliecināts, ka viņam ir jātiek TIEŠI TUR un TIEŠI TAJĀ LAIKĀ), viņam tika salauzsts deguns! manā acu priekšā!!! kaut ko tādu, ka apsargs tā izturas pret cilvēkiem, es nevienā nedz Valmieras, nedz Rīgas klubā neesmu redzējusi!!!! Cik zināju līdz šim, tad apsargi taču iziet kaut kādas mācības pirms sāk strādāt, kurās ir stingri noteikts, ka PIRMAIS SIST NEDRĪKST!! Tas bija tik pretīgi, ka diez vai gribas tur atgriezties un vēlreiz ieraudzīt to mežoni, kas pie durvīm stāv!
      Lai veicas!
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Pilnīgi piekrītu, ka apsarga rīcība bija augstprātīga un savai profesijai neatbilstoša! Puisis bija dzēris - jā, tur nav ko noliegt, bet, ka apsargs vienkārši ar galvu sitot oram cilvēkam salauž degunu apkārtējo apmeklētāju priekšā - tas bija vienkārši pretīgs "žests". Ceru, ka tāds gadījums bija pirmo un pēdējo reizi.... Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Atbildu : iesniegumu policijā un apsargs tur vairs nestrādās Atbildēt

1. sep.
      Pilnīgi piekrītu, ka apsarga rīcība bija augstprātīga un savai profesijai neatbilstoša! Puisis bija dzēris - jā, tur nav ko noliegt, bet, ka apsargs vienkārši ar galvu sitot oram c...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • šovakar jāaiziet un jāpaskatās kas tur notiek... :) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Atbildu : Strādā katru dienu? Atbildēt

1. sep.
      šovakar jāaiziet un jāpaskatās kas tur notiek... :)

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Atbildu : Tā arī tiks darīts! Vienkārši negribas, lai kaut kas tāds atkārtotos! Atbildēt

1. sep.
      iesniegumu policijā un apsargs tur vairs nestrādās

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Atbildu : Šovakar toč strādāšot! Bet tā, laikam, no 4dienas - 6 dienai! Atbildēt

1. sep.
      Strādā katru dienu?

• 0   0 / 0         |   

• A
      1. sep.
    • Murgi ilgi ar tādu attieksmi nedavilks būs auzas apsargam pa muti smagi ir zināms kas viņš un no kurienes. DZĪVOTĀJS UN STRĀDĀTĀJS DIEZ VAI BŪS labākajā gajumā tā lieta tiks atmaksāta zobs pret zobu! Un Tinte varēs slaucīt Tinti no Pa....S .D.D.D. Garam ar prasās iebliezt pārāk lecīgs palicis atļauj drauga draugam paziņu sist kas neko sliktu un agresīvu nedarija cilvēks vnk bija pašķiries no draudzenes un emoijas bija smagas tamdēļ nav deguns jāxalauž!!! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• valmiera24
      1. sep.
    • Drauga, darauga, draugs ahaha ne jau Garais vinam sita bet apsargs, jo vins tak doma ko darit-- ja doma.
      Nejau vinam kads cits teica ko darit ko ne. Tagad zinas ka pali nevajag tur nakt hehehh.
      Turi buru Garais lai jums veicas, Tinte un pinte driz ari busu klat, ta ceru ahahah
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• valmiera24
      1. sep.
    • Un vel, visi pīkst nav kur iet, nav kur patuset, tagad ka atver bodīti normāli čaļi, kas liek domāt ka tas klubins varetu but ilgdzīvotajs, jūs visi ņaudat, pīkstat. Ja jums ir grūti un smagi tas nenozīme ka tā ir visiem. Uz prieksu Tintēēēēēē' Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Čempions
      1. sep.
    • Mīzeļi tik kulīti pieliekat klāt kad mīžāt un mīzīsiet ilgi un smagi par sekām pilsēta ir maza! Tā esat krutie ,bet īstenībā salagas smagas domājiet ka atvērāt ,jaunu dzertuvi būs uz urrā diemžēl nē vilsieties un paliksiet zaudētājos! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Čempionam spiediens galva liels ahahaha
      Mīzeliņš esi tu pats kam vel mates piens uz lupam
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Č
      1. sep.
    • Par sarkanu pieniņu parunāsim ļoti drīz kuram pa lūpām vai degunu viss notiks!Apsardziņu norakstiet jau no darbiņa laikus uz nenoteiktu laiku... Sarkana Tinte līs pa Tērbatas ielu. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Tiem visiem zemās šķiras cilvēkiem, kuriem viss ir slikti var lasīt un ticēt tikai tad, kad pats ir izbaudījis, vai patīk vai nē. Katram tas ir citādāk. Ja nepatīk tad atbilstoši ir citas vietas uz kurām doties. Klubam ir tā pusaudžu trakās ballītes garša, bet manuprāt, tinte jau uz augšu iet.
      Man patīk gan cilvēki, gan mūzika, gan telpas, gan bārmeņi un ar vadību arī viss ir kārtībā. Viņi nav klasiskā bodīte, tā kā, ja valmiera to nemāk vēl pieņemt, tad skumji. Lai veicas Tintei :))
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Ahahaha, fantāzija strādā, filmas pārskatijies Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ezis
      1. sep.
    • Stulbie idiņi,vai jums nav vienalga kur piemauties-- tintē,pintē vai zem krūma...ka tik vairāk paļerkstēt kā tirgus bābām un sekstes paplivināt!~ Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• :)
      2. sep.
    • Atbildu : Diezvai sanāks! :) Putniņus jau gribēja izkonkurēt - Esceip, Čempions, Scops, Jauna saule... BET KAUTKĀ PUTNIŅI IR IR IR IR UN BŪS!!! :))) Atbildēt

31. aug.
      Izklausās pec murga kārtējā un ar būs tur the best of Čempions nr 2 apmēram tā,zinu tagadējos riktmaņus nu cik ilgi pavilks viņi smiekli nāk aprausies tur viss ātri vien... Nosauku...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• 2. sep.
    • Atbildu guaša: Ceru, ka nē, jo pēc 1.sept. pasākumu es esmu tur pirmo un pēdējo reizi, jo ieguvu ļoti daudz negatīvas pieredzes šajā vietā tā, ka garstāvoklis un visu vakaru sabojāts! Sūds ne klubs un lai labāk nopēr kondicionieru tur.. Atbildēt

guaša 31. aug.
      scope visiem ieliks! tirlība! :D:D:D

• 0   0 / 0         |   

• 2. sep.
    • Par kuru klubu iet runa un kur tev garīgo sabojāja? Tintē vai Putnos??? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ....
      2. sep.
    • Bārmeņi gan tur forši ;) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ...
      2. sep.
    • 1. septembra vakarā 5 cilvēki sēdēja pie bāra, 5 pie galdiņiem. Nosaukums tizls, bet nu jā. vieta tādiem "māksliniekiem". Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• chika
      2. sep.
    • Tinte ir labākā vieta, kur jebkad esmu bijusi!
      Vietiņa - super!
      Iekārtojums - super!
      Atmosfēra - super!
      Bārmeņi - super!
      DJ - super!
      Īpašnieki - super!
      Tur tiksies cilvēki, kuriem patīk lieliski pavadīt laiku lieliskā gaisotnē! Pārējie, kas savā mūžā neko nav izdarījuši un arī neizdarīs, lai sēž biksēs un attīstās! Katram savs lauciņš, kurā izpausties! Nekļūdās tikai tie, kas neko nedara!

Ilgu mūžu Tintei! Pie jums ir SUPER! :)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• galigaa tintee
      2. sep.
    • Atbildu chika: pati ari esi super? Atbildēt

chika 2. sep.
      Tinte ir labākā vieta, kur jebkad esmu bijusi! Vietiņa - super! Iekārtojums - super! Atmosfēra - super! Bārmeņi - super! DJ - super! Īpašnieki - super! Tur tiksies cilvēki, ...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• 2
      2. sep.
    • Atbildu ....: tas gan (: Atbildēt

.... 2. sep.
      Bārmeņi gan tur forši ;)

• 0   0 / 0         |   

• chica boom
      2. sep.
    • Ir kāda lapa,kur var uzzināt par afišu - pasākumiem tajā klubā?
      Paldies jau iepriekš! :)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• dzērām alu
      3. sep.
    • Atbildu chika: Tu laikam pirms tam mucā esi dzivojusi, ka Tev viss tik super liekas! Izej no savas tintes un apskaties- talak ir -
      tirgus- super!
      Tirgus īpašnieki- super!!!
      alus bārs - arī super!!! tada alus izlase tur!
      dzirnavu ezers - super!
      struklaka - super!
      var barot pīles- super!
      vispar jau nav slikti- pozitivi!

tik beigas uzraksti, ka pati vien esi ta, kas ir ipasniece, vai kaut kas lidzigs,
      un tagad juties super par to!!! :D
      Atbildēt

chika 2. sep.
      Tinte ir labākā vieta, kur jebkad esmu bijusi! Vietiņa - super! Iekārtojums - super! Atmosfēra - super! Bārmeņi - super! DJ - super! Īpašnieki - super! Tur tiksies cilvēki, ...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• kkkaža
      3. sep.
    • Ziniet - diezgan smieklīgi te ir tie jūsu argumenti pret tinti! :D Ja godīgi - es no sava mazā brālēna dzirdu daudz argumentētākus teikumus....
      Bārs tiešām IR atšķirīgs (par gaumi jau laikam nestrīdas) ar savu auru un mūziku un visu pārējo, kas tur ir!
      Vakar pirmo reizi tur iegāju un man patiešām patika...Bārmeņi ir tiešām labi un jautri! :D Ja ej viens - par garlaicību pie letes sēžot vari neuztraukties! :D
      Arī kokteiļi garšīgi utt. u.t.j.p.
      Ņemot vērā, ka tāds žīda tipa cilvēks esmu :D negribu nekur naudu notriekt, tad vispār uz tādām iestādēm negribu iet, bet tur ir tiešām forši!
      Vari paņemt vienu alu un iet pasēdēt ĻŌŌŌTI ērtos krēslos!

Patīkami!

Lai veicas "Tinte"! :)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• kkkaža
      3. sep.
    • Atbildu kkkaža: brālēnam 3 gadi... Atbildēt

kkkaža 3. sep.
      Ziniet - diezgan smieklīgi te ir tie jūsu argumenti pret tinti! :D Ja godīgi - es no sava mazā brālēna dzirdu daudz argumentētākus teikumus.... Bārs tiešām IR atšķirīgs (par gaumi ...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• Jancis
      4. sep.
    • vispār jau atbalstu - nav ko līst dzērušiem purniem. neviens tādus neaicina. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Skepse
      4. sep.
    • bars Tinte nav vienigais Valmieras uznemums, kas tiek saja foruma noganits... tadi nu latviesi esam. Labak lai žīdi kādu iestādi atver, tad gan slavēsim. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• gaga
      5. sep.
    • Atveriet savu bāru un tad palasiet ko par jums te runās! ;) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• vīrs
      5. sep.
    • mīnuss- netaisa garšīgus b52 Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• pumo
      6. sep.
    • Atbildu ....: Bārmeņi konkretni bremzes Atbildēt

.... 2. sep.
      Bārmeņi gan tur forši ;)

• 0   0 / 0         |   

• hlechs
      6. sep.
    • Bremze esi tu ja nemāki pareizi paprāsīt!!!visas reizes kad esmu bijis jāgaida ir tāpat kā citur tā ka gan jau čaļi iestrādāsies un būs labais!!!Man te patīk es te palieku!;) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• jojooo
      7. sep.
    • Atbildu ...: kas kuram ir vakars :d tusina sakums ir ap 12iem parasti - kad visi iziet no majam :d 1 sept. bija parpildits! Atbildēt

... 2. sep.
      1. septembra vakarā 5 cilvēki sēdēja pie bāra, 5 pie galdiņiem. Nosaukums tizls, bet nu jā. vieta tādiem "māksliniekiem".

• 0   0 / 0         |   

• themonitta
      7. sep.
    • dzekiem pie letes stiliigi krekli :) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• themonitta
      7. sep.

• ..tas ir - AIZ LETES
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• pff
      7. sep.
    • Man te patik, es te palieku :D:D:D Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ddkdk
      8. sep.
    • atklati sakot,man liekas,ka tā izveidosies ka konkrēta barina tusiņā vieta.
      bārmeņi nav profesionāļi,bremzē un nekas glāzē labs nav.
      atmosfēra ir ok.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 9. sep.
    • Atbildu ddkdk: katrā vietā tak ir konkrēta bariņa tusiņa vieta :D
      ja neņem neko lādzīgu iedzeramu, tad loģiski, ka glāzē nekas labs nebūs :D cēsu aliņam garša nemainīsies vakara gaitā :D
      Atbildēt

ddkdk 8. sep.
      atklati sakot,man liekas,ka tā izveidosies ka konkrēta barina tusiņā vieta. bārmeņi nav profesionāļi,bremzē un nekas glāzē labs nav. atmosfēra ir ok.

• 0   0 / 0         |   

• 10. sep.
    • viniem majaslapa arii ir??? Tad ka atrast?? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Elīna
      10. sep.
    • b 52 man mīļākais dzēriens, to ņemu vienmēr un visur, kur ballējos, tāpēc zinu tam ''īsto'' un labo garšu. Atvainojiet, bet ''Tintē'' dzēru pretīgāko b52 ever. Pēc tam nācās iet uz MK pēc gardā B 52 :D bet nu.. tad redzēs, kāds būs mūžs, lai jau veicas. :) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Pumo
      10. sep.
    • Atbildu hlechs: Tici man, es māku pareizi paprasīt, tas ka bārmeņi nespēj ātri un operatīvi apkalpot klentus neattiecas tikai uz manu pieredzi, ir daudzi tādi vīlušies klienti Atbildēt

hlechs 6. sep.
      Bremze esi tu ja nemāki pareizi paprāsīt!!!visas reizes kad esmu bijis jāgaida ir tāpat kā citur tā ka gan jau čaļi iestrādāsies un būs labais!!!Man te patīk es te palieku!;)

• 0   0 / 0         |   

• zzz
      12. sep.
    • Atbildu Elīna: Taisnība par B52..
      Par klubu/bāru daudz ko izsaka tas, kādi ir alkoholiskie dzērieni. Tie kas dzer alu un viskiju ar kolu,tiem ir ok... bet ja gribas kaut ko citu?
      Atbildēt

Elīna 10. sep.
      b 52 man mīļākais dzēriens, to ņemu vienmēr un visur, kur ballējos, tāpēc zinu tam ''īsto'' un labo garšu. Atvainojiet, bet ''Tintē'' dzēru pretīgāko b52 ever. Pēc tam nācās iet uz...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• 12. sep.
    • Vakarbiju Tintē.. :)

Ideāla vieta un laba alternativa klubam. Tā kā - malači! Tā turēt ;)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• spečuks
      12. sep.
    • Atbildu Elīna: atbildu Elīnai: ja jau viņa ir tāds spečuks B-52 dzeršanā,tad man nāk smiekļi,jo MK nav tas īstākais :) tā starpcitu !!!!! Atbildēt

Elīna 10. sep.
      b 52 man mīļākais dzēriens, to ņemu vienmēr un visur, kur ballējos, tāpēc zinu tam ''īsto'' un labo garšu. Atvainojiet, bet ''Tintē'' dzēru pretīgāko b52 ever. Pēc tam nācās iet uz...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• 12. sep.
    • nenormali laba vieta cilveki atmosfera barmeni ideali sen nebiju bijis tik laba vieta;) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• :)
      15. sep.
    • es nesaprotu.. ja tiķ ļoti nepatīk...neejat nekur..sēžat mājās un dzerat savus b52:D
      man ar šistas nepatīk un šis tas patīk..katram klubam ir savs mīnus...arī Rīgā.. netikai Valmierā..:p un nevar teikt ka izklaidēties valmierā ir sliktāk... galvenais ir pareiza kompānija:)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Ko jūs mīļie!
      15. sep.
    • Valmierā tik izklaidēties! VALMIERĀ! Pilsētā kur uz dzīvi palikuši vien 8 skolēni un 42 pensionāri! esmu pārliecināts ka te Jūs sagaida vēl nebijusi uzdzīve! :D Šai guļamrajonā tikai strādat un gulēt un kad runa iet par izklaidi tad nepazemot sevi un doties izklaidēties starp cilvekiem, nevis Bazi un viņa zēnu kori!
      Skaidrs ka bārmenim IR jamāk ieliet to ko viņam prasa!!!
      Un tāpec es Jums mani dārgie rekomendēju Rīgas izklaides industriju!
      welcome to the club ;)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Nju
      17. sep.
    • Atbildu Ko jūs mīļie!: Rīdzinieks atradies! Pašam darīt nav ko, kā pa Valmieras portāliem savus smirdīgos komentārus rakstīt.. :D
      Turās Tinte!! Valmiera ir ar jums!!! ;)
      Atbildēt

Ko jūs mīļie! 15. sep.
      Valmierā tik izklaidēties! VALMIERĀ! Pilsētā kur uz dzīvi palikuši vien 8 skolēni un 42 pensionāri! esmu pārliecināts ka te Jūs sagaida vēl nebijusi uzdzīve! :D Šai guļamrajonā tik...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• 17. sep.
    • ož ož šeit pēc provinces, kur sejas katru ned. nog. ir identiskas... nevajag strideties par to :D Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Piencha
      20. sep.
    • Viena naida kurinātajā tauta mēs esam! Diezgan pretīgi lasīt, iedziļināties un nedod Dievs, pat mēģināt iztēloties, kā Tu, preteklību rakstītāj izskaties!
      Visu cieņu, ka mūsdienu ekonomiskajā situācijā, kāds redz pāri ierastajam un uztaisa kaut ko savādāku, inčīgāku!
      Galvu augšā un pagriež skaļāk mūziku! ;)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Pienchai
      20. sep.
    • Kur tad te ir kada pretekliba? Katram savs subjektivais viedoklis uz kuru katram tiesibas. un kritika kaa zinams palidz augt daudz vairak ka tuksi glaimi!!!
      Istais cels protams ir nelasit vispar sito visu, un ari nerakstit neko :)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• hmm
      20. sep.
    • Diezgan šausminoši teksti te iet vaļā! Bāc, nu!
      Vispār, man Tntē patīk, un esmu ļoti daudz pozitīvas atsauksmes dzirdējusi! Protams, tas viņiem tikai sākums, vēl augt un laboties! Taču iesākums patīkams!
      p.s. Priekš bāra, šķiet mūzika tur ir par skaļu! Doma par satikšanos un parunāšanos foršā gaisotnē pie kādas glāzes, protams, ir laba, taču nerealizējama uz doto brīdi. Music is too loud, dejot iet var uz MK :D
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• linda
      20. sep.
    • kads Tintes maajas lapa.? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Vepris
      27. sep.
    • Atbildu Pienchai: Ja godigi tad, ja esi iedzeris, tad pie d... kur iet.. Atbildēt

Pienchai 20. sep.
      Kur tad te ir kada pretekliba? Katram savs subjektivais viedoklis uz kuru katram tiesibas. un kritika kaa zinams palidz augt daudz vairak ka tuksi glaimi!!! Istais cels protams ir...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• pineapple
      28. sep.
    • Atbildu ož: :D:D:D Multiklubā tu redzēsi VĒL līdzīgākas sejas kā Tintē. drīz tev pretim visur vērsies vienas vienas līdzīgas sejas un tad tu domāsi... hmmm... kurām pievienoties? Atbildēt

17. sep.
      ož ož šeit pēc provinces, kur sejas katru ned. nog. ir identiskas... nevajag strideties par to :D

• 0   0 / 0         |   

• zamgi
      28. sep.
    • atmosfēra gan tur laba Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Ivcis
      29. sep.
    • Ai kā patīk, ai kā patīk latviešu tautai kaut ko riebīgu izteikt!
      Jūs tur, vaimanātāji - NEEJIET un turpiniet tādā garā tālāk, kā esat iesākuši, secinot pēc jūsu komentāriem, nekas labs ar jums nenotiek! Turiett buru!

"Tinte" ir viena laba tinte, ar ko ierakstīt savā dzīves grāmatā neaizmirstamas brīvdienas un atpūtu! Tiekamies, lai jums veicās! :)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Didzis
      29. sep.
    • mājaslapa arī ir gaisā - www.barstinte.lv
      Tinte nav parasts bārs. Tinte --> man te patīk, es te palieku :) mīlu, bučas, sazvanās!!!
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• airbuzz
      2. nov.
    • Atbildu valmiera24: tas tak LV raksturīgi... kamēr nav kkas, šajā gadījumā vieta, kur patusēt, tā ir slikti, kā uztaisa kādu vietu, tā atkal slikti... LATVIEŠU TAUTAI NEVAR IZPATIKT!!!! :@:@:@ Atbildēt

valmiera24 1. sep.
      Un vel, visi pīkst nav kur iet, nav kur patuset, tagad ka atver bodīti normāli čaļi, kas liek domāt ka tas klubins varetu but ilgdzīvotajs, jūs visi ņaudat, pīkstat. Ja jums ir grū...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• khhntg
      13. nov.
    • ritigs sviests palasot visu sito!!!!!
      vot uz tinti es waretu iet un iesu,bet uz geimland tocna ne jo tur nav ko darit
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• bufff
      5. dec.
    • Galīgi garām!:( Nevis cilvēku daudz, bet vietas maz!:( Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 5. dec.
    • Izkonkurēs Alus bāru:D:D:D Diez vai ka tie kungi kas iet uz Alus bāru padzert aliņu, ies to darīt uz tinti:D:D:D Domā ko rakti, a to pārēkties var:D:D:D Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 21. jan.
    • Sliktāku skaņu Valmierā neesmu dzirdējis. Kad nāk tuvāk rīts, DJ pagriež skaļāk, un tad ir jāguļas uz grīdas, jo pat dzērumā to fiziski nevar izturēt.... Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• DDDDD
      31. mar.
    • Atbildu es: apsargi baigie malaci, ka nelaiz ieksa tos kas nezin save meeru!!!!! Negribetu lai man kads piedzeries uzgastos virsu!!!!! Atbildēt

es 1. sep.
      Es arī tur biju! Piekrītu, gaisa tur tiešām nebija! Bet tas ir laika jautājums - gan jau viss sakārtosies. Cilvēku patiešām bija nenromāli daudz! Atmosfēra ok, cilvēki arī... Bet...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |