valmiera24.lv 

• Trešdiena, 01.septembris (2010), 11:21

Līderu debates (atsauksmes)

Tēmas komentāri (27)

• 1. sep.
    • Kā patika politiskais teātris Valmieras teātrī? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Nedod dievs ka zaglis Ulmanis ar Šķēli tiks pie varas kas tautu noveda līdz bezizejai! Pretīgi uz to Ulmani bija skatīties nobarojies nauda kā spaļi vel lien zagt un bārsta solijumus smukus runas veidā. Atbildēt

• +1   +1 / 0         |   

• malejais
      1. sep.
    • Teātris ar lielām reklāmas pauzēm un dažāda ranga "klauniem", kuru uzdevums bija smīdināt publiku ar saviem "domu graudiem" par tēmu "kā var nesolīt". Atbildēt

• +1   +1 / 0         |   

• 1. sep.
    • Lūdzu cilvēki izstāstiet konkrētus argumentus par ko balsot Valmierā. Liekas, ka starp piedāvātajiem variantiem nav lielas atšķirības. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Vieglāk izstāstīt ir, par ko nebalsot, piemēram, par PLL, PCTVL, SC Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Atbildu : Bet kāpēc PLL ir labāks par Vienotību? Atbildēt

1. sep.
      Vieglāk izstāstīt ir, par ko nebalsot, piemēram, par PLL, PCTVL, SC

• 0   0 / 0         |   

• xc
      1. sep.
    • pareizais teiciens pēc būtības - no kumeļa vēl var sanākt zirgs, bet no veca ēzeļa gan nekas nesanāks Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Atbildu : PLL nav labāks par Vienotību. Paskatieties kaut vai uz PLL Vidzemes pirmo numuru. Vienīgais, kas viņam ir uzvārds un iemācīts teksts. Ko tāds var izdarīt? Vajadzētu aizliegt prezidentiem iesaistīties politikā pēc savas prezidentūras termiņa. Par Zemgales pirmā numura "nesavtīgajām valstiskajām" interesēm rakstīts grāmatā "Kampējs". Aizej uz bibliotēku! Par Rīgas pirmā numura pašaizliedzīgo darbu Latvijas vārdā drīz iznāks grāmata. Vēl Vidzemē no PLL kandidē cilvēki, kas darbojas sektā "Jaunā paaudze", kas reiz dedzināja J.Jaunsudrabiņa "Balto grāmatu", bet nu ir "cieti" par labu Latviju. www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=6509 Un tādā garā... Atbildēt

1. sep.
      Bet kāpēc PLL ir labāks par Vienotību?

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Par ZZS varētu balsot, ja tie izietu no A.L. ietekmes (www.rokasgramata.lv) Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Džei zī
      1. sep.
    • Manuprāt, Dombrovskis petiekami sakarīgi un racionāli izskaidroja kāda ir situācija un kādi ir darāmie darb iatbilstoši valsts iespējām. Zēns tomēr ir beidzis labas skolas ASV un ir lietpratējs ekonomikā, kā arī neesmu viņu manījis kādā no lielajiem valsts skandāliem. Un sūdus jau tak ievārīja mums iepriekšējajos 16 gados un ar SVF līgumus slēdza Atis Slakteris ar I. Godmaņa ziņu...

Protams, arī Dombrovsksi neiztika bez solījumiem, kas varbūt netiks izpildīti tuvākajā laikā, taču ja visi kautko sola būtu stulbi vismaz necensties nospraust mēŗkus par labāku rītdienu. Un vēl kas... Dombrovsksi vismaz nesolīja kautkādu utopiju no sērijas "kā vajadzētu"... visa vakar gaitā Ulmanis to vien teica, kā ""mēs gribam", "mums vajag", "ir jāpanāk" utt... nu bļin, no kāda pirksta izzīdīsi naudu katram skolniekam pa grāmatai visos priekšmetos? Tīra diršana bez risinājuma. Un vispār... arī bībeles mācībā to grāmatu pa brīvu dos? bībele tak bieza, dārgi maksā. Es arī varu pateikt, ka katram latvietim dienā vajag 100Ls, tāds ir mans mērķis... solīt varu, bet kā tad to izdarīšu? Nekā... galvenais, ka esmu palaists pie "svirām" Saeimā un varu audzēt pāris mudakiem lielākus vēderus un resnākus makus! Par šķēli un Šleseru vispār nav jēga runāt, jo vairāk par "ejat dirst suņi un sapūstat cietumā" es viņiem pateikt nevaru.

p.s. un vispār, kā var balsot par pariju, kas mēģina sašķelt sabiedrību ar tādiem lozungiem kā "geji nāk!"?

Paldies... būs labi :)
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• VĀRNA
      1. sep.
    • TĀ BIJA īsta klaunāde pa tai 1 minūtei.Arī izteikt domu nepaspēj! Man patika Ādamsons ar reālu runu un domāšanu,bet ULMANĪTIS ar trīcošo galviņu lai nu tak iet atpūtā,ko viņš te mokās-itkā tautas labā,bet kas tur var būt labs no slima,veca cilvēciņa? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• pensis
      1. sep.
    • Tad tik vēli par Dombrovski, kurš savus vaidziņus SVF priekšā nespēj pakustināt un izskaidrot patieso pensionāru un maznodrošināto ieņēmumu līmeni. Pēc vēlēšanām varēsi priecāties, kā Dombrovskis, kā priekšzīmīgs skolnieciņš, pildīs SVF prasības un griezīs to treknumu nost no pensionāriem un mazturīgajiem, jo nevarēs pār savām lūpām dabūt vārdus - tā pensija mūsu penžiem ir UZ MĒNESI, NEVIS UZ NEDĒĻU!!!! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Atbildu pensis: Nesaprotu ko jūs PLL tik ļoti stresojat? Nevarat pieņemt, ka vara slīd no rokām? Nemākat zaudēt ar godu? Jums tak uzspļaut tiem penžiem, jo jāsargā savi siltie robi un bagāto kungu maki. "Izmisīga liekulība" ir vārdi, kas jūs vislabāk raksturo. Atbildēt

pensis 1. sep.
      Tad tik vēli par Dombrovski, kurš savus vaidziņus SVF priekšā nespēj pakustināt un izskaidrot patieso pensionāru un maznodrošināto ieņēmumu līmeni. Pēc vēlēšanām varēsi priecāties,...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• kaža29
      1. sep.
    • Ziniet - mani pārliecināja mazliet R. Zīle ar teikumu par kredītu procentu likmēm attiecībā uz Latvijas perifēriju skatoties no Rīgas!
      Bet joprojām esmu vairāk par PLL!
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Atbildu kaža29: Kur PLL atsaldē savus atbalstītājus? Kāds R.Zīle? Kad? Kur? Ne jau VDT. Atbildēt

kaža29 1. sep.
      Ziniet - mani pārliecināja mazliet R. Zīle ar teikumu par kredītu procentu likmēm attiecībā uz Latvijas perifēriju skatoties no Rīgas! Bet joprojām esmu vairāk par PLL!

• 0   0 / 0         |   

• 1. sep.
    • Pensi! Izskaidro kāpēc mēs esam tur kur esam , tavi " vēži " PLL ielīduši citā kulē pēc ilgas stūrēšanas un tagad izčakarēs tevi , balso tik . Tiem buldogiem tik vēl vajaga sagrābt atlikušo . Ko tad nebija tik gudri agrāk , tik tagad " sajēguši " ka grimstam . Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Terorists
      1. sep.
    • Jauka klaunāde ar jaukiem politiskā teātera lomas tēlotājiem.Bet tā arī nesapratu,kāds viņiem sakars ar viduszemes ieziemiešu problēmām.
      Visi izvirzīti Rīgas kabinetos,bet atbraukuši uz viduszemi solīt debesu mannu un ķīsēļu upes.
      Un vēl tie lieliskie aplausi kas veltīti saviem elkiem,neskatoties uz vai gvelž muļķības vai nē.
      Pilna muļķības programma un izpildītāju koris ar novecojušiem koristiem (izņemot Dzintaru).
      Un arī šī jaunā censoņa izpildījums atgādināja REPŠES mesiānisma izpildījumu par poliskās dzīves mainīšanu veco zombiju uzraudzībā.
      Tā kā veltīgi patērēts laiks gan skatītājiem gan klausītājiem.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Viese
      2. sep.
    • Viennozīmīgi - Raivis Dzintars. Vairāk tādu jaunu cilvēku ar viņa domāšanu un uzskatiem valdībā. Varbūt tad varētu cerēt uz izmaiņām. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 2. sep.
    • SC veido liela daļa politiķu, kas 4. maija balsojumā balsoja pret Neatkarības atjaunošanu. Kā jums liekas, vai pa šiem laikiem tie ir kļuvuši patrioti?

Vai nu TB/LNNK/VL vai Vienotība (cītīgi vērtējot un svītrojot visus nevēlamos kandidātus).
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Jānis
      2. sep.
    • par PLL? uztaisīja "lētu" kampaņu un atkal jau aunu bars balsos par tiem pašiem valsts iztirgotājiem, kuri paši ielaida ES gādīgo roku mūsu naudas maisā, tagad saucot tos par "mūsu kungiem" un šī brīža valdību par viņu kalpiem.. palasot PLL programmu, liekas, ka esi nonācis tālu nākotnē, kādā no zinātniskās fantastikas filmām.. jau TP valdīšanas laikā nāca signāli par valsts finansiālo nestabilitāti no SVF uz ko Šlesera atbilde bija: gāzi grīdā..un bedrē iekšā. bet tagad pie visas šīs situācijas vainīgs JL - vienīgie, kuri uzņēmas atbildību, kad Godmanis saprata, ka no tik lieliem sūdiem vairs valsti neizvilkt. TP..tad smuki noslīdēja..lai vispār kādreiz vēl varētu atgriezties. bet vismaz jautri skatīties uz Gunču - klaunu, kurš pats nesaprot, kādos sūdos iekūlies. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Jūnijs
      2. sep.
    • Oligarhi - mutē medus, sirdī ledus. Vai vēl neesat par to pārliecinājušies? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Pagastvecis
      2. sep.
    • Nē ! Es - tāds un šitāds atbalstu PLL un Šleseru kā ministru prezidentu ! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 2. sep.
    • Atbildu Pagastvecis: A kas tev, Inesi, cits atliek? Atbildēt

Pagastvecis 2. sep.
      Nē ! Es - tāds un šitāds atbalstu PLL un Šleseru kā ministru prezidentu !

• 0   0 / 0         |   

• Džei zī
      3. sep.
    • Atbildu pensis: Tad nu gan baigi interesanti sanāk, ka var ar SVF saslēgtos līgumpunktus nepildīt pēc savas patikas un ieskatiem - šito nemaksāsim, šito nepildīsim... tā taču nenotiek! Un Tu domā, ka neviens nezin, cik kurš pelna šeit, cik lielas ir pensijas? Tas, ka to nezin kkāds resns SVF vadītājs, nenozīmē, ka slēdzot līgumu nenotiek izpēte, no kā un cik varēs atmaskāt un griezt nost.

Tā, ka vēlreiz saki paldies tiem zēniem, kas šito visu savārīja, nevis trēbj laukā.
      Atbildēt

pensis 1. sep.
      Tad tik vēli par Dombrovski, kurš savus vaidziņus SVF priekšā nespēj pakustināt un izskaidrot patieso pensionāru un maznodrošināto ieņēmumu līmeni. Pēc vēlēšanām varēsi priecāties,...
      Rādīt visu komentāru

• 0   0 / 0         |   

• 3. sep.
    • Raiva Dzintara atbildes vissakarīgākās šajā politiskajā laikmetā,bat kā būs ar ekonomiskā līmeņa celšanos...lai pamēģina,sliktāk jau nu noteikti nebūs,es par VS\TB\LNNK Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Guchii
      3. sep.
    • Labākais jau bija, ka Ulmanis minēja, ka iemesls atgriezties politikā ir viņa lielā pieredze, ka nominējis daudzus premjerus un valdības, kā arī, ka panācis krievu armijas izvešanu. Sviests kaut kāds, nominēja viņš tos, kurus vairākuma valdība piedāvāja un krievu armijas izvešana toč nebija viņa nopelns. LV prezidentam ir tikai reprezentatīva funkcija. Latvija ir nevis prezidentāla valsts bet gan parlamentāra. Un par prezidentu viņš kļuva ne jau savu sasniegumu vai personības dēļ bet gan tādēļ, ka bija K.Ulmaņa pēctecis, respektīvi, pateicoties savam uzvārdam. Tādus makaronus kar vēlētājiem uz ausīm, tas ir ārprāts. Tolmačova versija par internetu un elektroniskajiem dokumentiem arī sviests. Laukos nets daudzviet nemaz nav pieejams, ja ir tad tas ir tik lēns, ka ātrāk ir pašam aizbraukt, piem., uz VIDu nekā aizsūtīt dokumentus. Tas, varbūt, Olainē, viņiem ir pieejams normāls nets. Pārsteidza, ka Vidzemes novads ir arī Olainē. Tas gan ir sviests. Drīz Ventspils arī būs Vidzemē. Kronis visam bija Ulmaņa teiktais par minimālās algas pacelšanu un neapliekamā minimuma pacelšanu. Ulmanis solīja arī samazināt PVN pienam un maizei, nez kuri tad bija tie kas pacēla PVN, vai tik tas nebija pēc treknajiem TP valdīšanas laikiem, kad valdīšanu pārņēma Godmanis. Paši jau vien visu sačakarēja. Laikam grasās drukāt naudu. Tipisks TP un Šlesera gājiens. Ja nu vienīgi valstij Šlesers un Šķēle grasās dāvināt naudu, gana daudz safenderējuši. Ne velti TP jau pieder puse Valmieras ne bez vietējo deputātu palīdzības. Vēl arī "spīdošā" Ulmaņa ideja par elektroniskajām grāmatām. Kur tad naudu ņems, lai katram skolēnam skolā būtu dators, ja pat elementāri kā skolēnu autobusus nevar nodrošināt tur kur tie viss vairāk nepieciešami. Ar Šveices sponsorētajiem visām LV skolām nepietiks un problēmu neatrisinās. Tāpat arī bezmaksas ēdināšana skolās. Izklausījās ja nobalsosim par PLL, tad LV iestāsies leiputrija, dzīvosim pie piena upēm un ķīseļa krastos.Vēl man patika Ulmaņa jautājums pamatojoties uz Bībeles pirmo bausli, baigais ticīgais. Viņa tagadējie partijas biedri jau vien atveda uz LV STF un iegādājās "izdevīgo" PAREX, lai tikai glābtu paši savu naudu, tagad nodokļu maksātājiem no savas kabatas dažas paaudzes būs jāatmaksā parādi. Kur tad palika slavenais TP logo par ģimeni ar trijiem bērniem, ja būtu pildījuši savu solījumu, šodien nebūtu jāuztraucās par demogrāfosko situāciju valstī, tagad paši to aizmirsuši.
      Sakarīgākie diskusijā bija Dombrovskis, Dūklavs un Dzintars. Tolmačovs un Ādamsons, es uzskatu, bija ārpus konkurences, jo nepārzin Vidzemes problēmas. Ulmanis jau nu bija vispār garām. Man kā pilsonim ir kauns par tādu bijušo prezidentu. Tik vien varēja kā solīt. PLL izmanto tik viņa uzvārdu, jo paši jau nu ie tik daudz mēslus savārijuši, ka es pat nezinu kā var par viņiem balsost. Tādas poltiksās diskusijas ir baigi labā lieta, vismaz var paskatīties kāds nu kurš ir savos solījumos.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |