valmiera24.lv 

• Pirmdiena, 08.marts (2010), 18:25

Valmieras Dzemdību nodaļa, kādas atsauksmes?

Tēmas komentāri (23)

• xxx
      8. mar.
    • kaut kaads aarpraac!!!!!!!!! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Skabarga
      8. mar.
    • Pirms 7 gadiem notikums bija patīkams, personāls laipns, profesionāls. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ja
      8. mar.
    • palātas gan varēja paremontēt Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• *
      9. mar.
    • sliktas, personāls nelaipns, utt.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 9. mar.
    • Nu es domāju, ka forums jau nu nav tā īstā vieta, kur šādu info ievākt par šo tēmu, jo ir taču novērots, ka visiem patīk pateikt kaut ko sliktu par vienalag ko. Labāk apjautājies sev tuvākajiem cilvēkiem, kam bijis sakars. No savas puses varu pateikt, ka man ir labas atsauksmes un ne vienu reizi vien. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• airbuzz
      9. mar.
    • Kā jebkurā palātā - ir pieklājīgas, jaukas vecmātes/ārsti (man tādi gadijās), bet protams, neizslēgti ir cilvēki, kuriem ir bijusi stresaina diena, vai personīgajā dzīvē nav kkas kārtībā - un līdz ar to arī rodas nelaipnais personāls!
      Un, starpcitu, dzemdējošas māmiņas bieži vien ir trakākas par nelaipnu vecmāti :D
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Skumji...
      10. mar.
    • Forums tieši ir īstā vieta,kur ievāk šādu info.Neiesaku dzemdēt Valmierā,jo atsauksmes 80% ir sliktas un iet un cerēt,ka trāpīsies 20% nu paldies nē,nav ne mazākās vēlmes sabojāt un riskēt ar tik jauku savas dzīves notikumu.Saistībā ar Valmieras slimnīcu vispār,kā arī konkrētri ar dzemdību nodaļu ir bijusi man arī personīga pieredze,lai man piedod citi,bet šai iestādei labāk eju ar līkumu.Tik nelaipnu,necilvēcisku attieksmi vēl citur tik pameklē.Atvainojos tiem Valmieras slimnīcas mediķiem,kas nav tādi,jo visi noteikti nav vienādi. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Es
      10. mar.
    • Ļoti labas atsauksmes, ne vienu reizi vien. Tikai jāzina, kam un cik...tad viss būs ok! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ne Es
      10. mar.
    • Arī bez "kam un cik" viss ir kaartiibaa! Neviens SPECIAALI paari nedara un nedariis! Medikji grib joprojaam straadaat, konkurence siiva! Nu nereaali, ka kaads Juums apzinaati dariis paari! Nav ko aizrauties ar shausmu, upuru, cieteeju fantaazijaam. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• re
      11. mar.
    • Manas atsauksmes par dzemdību nodaļu ir ļoti negatīvas. Personīgā pieredze. Personāls - atbaidoš. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• co
      11. mar.
    • Vidzemē labākais ginek. ir dr. Kociņš Limbažos!!! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• To Es
      12. mar.
    • Nožēlojami,ja jāsāk maksāt par cilvēcīgu attieksmi:( Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• To ne Es
      12. mar.
    • Tā interesanti izklausās "neviens speciāli pāri nedara" arī ar bezdarbību var nodarīt pāri!!! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 12. mar.
    • Par Valmieru nezinu,Cēsīs vecmāte Irēna -forša ,mierīga,profesionāla! Lai veicas!!!!!!!!!!!! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ne Es
      12. mar.
    • Atbildu To ne Es: Šaubos vai mūsu laikos, kad tik daudzi sūdzas par attieksmi un darba kvalitāti, kāds apzināti "nedara neko=bezdarbība" . Dara to, kas jādara.
      Grūtniecība nav slimība un dzemdības arī.
      Vai personālam būtu jādzemdē dzemdētājas vietā? Tā būtu ne bezdarbība?!
      Nav ko meklēt un saskatīt visā un visos sliktos un vainīgos!
      Dzīve ir skaista! :)
      Un dzemdības arī! :)
      Valmierā vai kur citur ... :)
      Atbildēt

To ne Es 12. mar.
      Tā interesanti izklausās "neviens speciāli pāri nedara" arī ar bezdarbību var nodarīt pāri!!!

• 0   0 / 0         |   

• 13. mar.
    • Atbildu To Es: Pats vainīgs, ka maksā par "cilvēcīgu attieksmi"! Nesamaksā un redzēsi, ka tā joprojām ir Cilvēcīga! Atbildēt

To Es 12. mar.
      Nožēlojami,ja jāsāk maksāt par cilvēcīgu attieksmi:(

• 0   0 / 0         |   

• To ne Es
      15. mar.
    • Tu laikam nesaproti ko nozīmē slikta,necilvēcīga attieksme?!?Protams,ka dzemdības nav slimība,bet man nav vajadzīgs,lai kāda"māsiņa" ar savu slikto garstāvokli,vai nebūšanām privātajā dzīvē,vai sliku finansiālo stāvokli,sabojā šo brīnišķīgo notikumu ar savu attieksmi un izgāž savu slikto garstāvokli uz manis.Arī es ikdienā strādāju ar cilvēkiem,pat ļoti dažādiem,bet savas nebūšanas un slikto garstāvokli ne uz vienu neizgāžu,pat ja cilvēks ir vienkārši vairāk nekā nepatīkams! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 15. mar.
    • Atbildu : Tiešām???Vari 100% par visiem atbildēt??? Atbildēt

13. mar.
      Pats vainīgs, ka maksā par "cilvēcīgu attieksmi"! Nesamaksā un redzēsi, ka tā joprojām ir Cilvēcīga!

• 0   0 / 0         |   

• ....
      16. mar.
    • Atbildu Es: "kam un cik" - es nebiju starp maksātājām ....rezultāts...tieši šajā vietā otreiz negribētu būt...sajūta bija, ka visiem viss ir pilnīgi pie kājas, kas ar tevi notiek...galvenais, ka maiņa tūdaļ būs galā... skumji.... Tiek sabojāts tik skaists mirklis... zinu, ka noteikti vairs negribētu tur atrasties...protams, tie, kas maksā, tiem izskatījās, ka viss kārtībā...nožēlojami.... Atbildēt

Es 10. mar.
      Ļoti labas atsauksmes, ne vienu reizi vien. Tikai jāzina, kam un cik...tad viss būs ok!

• 0   0 / 0         |   

• Ineta
      6. aug.
    • Man laimīgais notikums bija divus gadus atpakaļ. Par personālu varu teikt tikai to labāko, un tas nemaksāja absolūti neko. Domāju, ka daudz ko nosaka arī pašu vecāku attieksme. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 23. aug.
    • un tie sliktie komentāri ar nāk no tiem,kuriem pašiem viss pie kājas,citi mūžīgi slikti,īsti nesokas ne personīgā dzīvē ne finansēs!! Atbildēt

• 0   0 / 0         |