valmiera24.lv 

• Trešdiena, 10.marts (2010), 20:05

Vai jums patīk veikaliņš "Pippi"?

Tēmas komentāri (18)

• 10. mar.
    • Ne visai- uzbāzīgas pārdevējas! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 12. mar.
    • Patīk pardevēja melniem gariem matiem ,ļoti laipna,zinoša savā profesijā un nepavisam nav uzbāzīga! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 12. mar.
    • otrai arī nav ne vainas:)) foršs veikaliņš-paradīze sīcīšiem Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• AAAA
      13. mar.
    • Ja uzbāzīgas pārdevējas var doties uz Valmieras tirgus būdām. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• 14. mar.
    • pārdevējas dara savu darbu!!!
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Jā!
      15. mar.
    • Darbs ir jāprot darīt! Pārdevējai kā psihologam ir jājūt klients! Nu nepatīk, ka man metas viršu ar piedāvājumiem. Man pašai ir gan acis, gan saprāts, gan spēja izvērtēt savas vēlmes un iespējas... Nu neeju bieži šajā veikalā tieši tādēļ, ka zinu- tūlīt piedāvās un vaicās, kā palīdzēt vai paskaidros, kas tas ir, ko es skatu. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• ella
      15. mar.
    • Tieši tā - pārāk uzbāzīgas...Domāju, ka pircējs noteikti pats jautās, ja būs interese vai neskaidrības!!! Patiesībā, kad pārdevēja tev metas virsū ar savu palīdzību, jūtos kā zagle...Tā vien šķiet, ka viņas to dara, lai ātrāk izdabūtu klientu ārā no veikala! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• kate
      15. mar.
    • Man ļoti patīk,ja pārdevējas palīdz,iesaka un ir tik atsaucīgas kā tajā veikaliņā.Veikals ir ļoti jauks un viens no maniem favorītiem Valmierā-humpalu paradīzes pilsētā!!! Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• pārdevēja
      15. mar.
    • Mūsos vēl sēž tāds padomju laiku sindroms.Tas ir pilnīgi normāli,kad pārdevēja sadarbojas ar klientu.Jā-pilnīgi piekrītu,ka katrs klients ir individuāls un pārdevējai tas ir jājūt.Bet otra galējība ir,kad pārdevēja stāv kā mūmija-ne labdien ne uzredzēšanos.Pati strādāju veikalā un pēc savas pieredzes varu teikt,kad bieži,kad es klientam palīdzu kautko izvēlēties,viņš ejot prom ir pateicīgs.Un tas ir normāli,kad pārdevēja zin,ko piedāvāt pircējam.Pircēji ir dažādi-cits nāk ar skaidru domu,ko grib,bet citam ir grūti ar izvēli un tāpēc ir pārdevējas,kuras ne tikai naudu iekasē,bet atrod kontaktu ar cilvēku. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Maaaaris
      15. mar.
    • Normāls veikals,vismaz ieejot veikalā pārdevējas smaida,nevis kā citur sašķiebušas šķību ģīmi skatās uz mani kā traucēkli vai izliekas,ka manis vispār nav.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Sīkacite
      16. mar.
    • Ha,ha!humpalu pilsēta!bet veikaliņš man patīk,pardevējas reizēm tiešām pārāk cenšas,bet vispār uz valmieras fona,teiktu ka foršākā bodīte.galvenais,ka meitiņai loti patik. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Vika
      17. mar.
    • Tā jau neko..,bet cenas nu gan varēja būt zemākas. Biku jau nu prekšs lupatām pa augstu.. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• lacitis
      17. mar.
    • Nu,jau nu ! cenas gan tur nav lielas.Es teiktu pat zemakas neka citur. Un ja vel nem vera, ka labas mantas tirgo. un uz izpardosanu vispar pa 2,50 sapirkos tadas states. nu nezinu kur vel letak . kleitinas ja nemaldos pa 4 lati vareja nopirkt. man patik. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Vika
      17. mar.
    • Cik nu tur tās izpārdošanas notiek..un kad ir tad jau tās pašas dienas pēcpusdienā nekā it kā vairs neesot... Varēja zemākas cenas, tad vairāk pirktu tur nekā waletā. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Māra
      17. mar.
    • Nu latvietis,tāds jau ir pats nekko nevar ,un apliek citus,labi ka vispār cilvēki cīnās un dod darbu citiem.nezinu gan kurā veikalā valetā var nopirkt glītus rāpulīšus,par nepilniem 4latiem..pērku savai pekai.par salonu dīva aŗī diskusija,nu tādi nolicēji būs vienmēr.laikam valmieŗai tikai humpalu bodes vajag. Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• kakā
      18. mar.
    • Nē, nepatīk !!! Pašreklāma ? Atbildēt

• 0   0 / 0         |   

• Ilze
      18. okt.
    • Uzbāzīgas pārdevējas.
      Vienreiz ieeju mazmeitiņai kādu dāvaniņu izvēlēties. Pārdevēja uzreiz klāt, vai nevajagot palīdzēt. Es saku, ka pati vispirms apskatīšos, jo konkrēta doma vel nebija ko mazajai dāvināt.
      Pārdevēja pēkšņi jautā, vai es jau skaidri zinot ko gaidot - puisīti vai meitenīti.
      Ņemot vērā, ka man iet jau pāri četrdesmit un nemaz tik apaļa neesmu galīgi samulsu un neko nenopirkusi izgāju no veikala.
      Atbildēt

• 0   0 / 0         |